26 mai 2015

5 dorinte ale oricarui angajat la locul de munca



Ce isi doresc angajatii de la locul de munca? 
Iata 5 factori necesari sa fie prezenti la locul de munca pentru ca angajatii tai sa fie fericiti si motivati. Angajatii tai au nevoie de respect, au nevoie sa fie importanti in echipa, sa aiba putere de decizie in legatura cu munca lor, sa aiba oportunitatea de a creste si a se dezvolta si sa aiba acces la cei din conducere.
  • Respectul este un drept fundamental al fiecarui angajat la orice loc de munca. Daca oamenii simt ca sunt tratati cu respect, vor raspunde la randul lor cu respect. O parte din respect inseamna lauda si feedback-ul astfel incat angajatii sa stie cum se descurca la locul de munca.
  • Angajatii vor sa simta ca sunt membrii echipei. Aceasta inseamna ca ei stiu si au acces la informatii la fel de repede ca ceilalti membri ai echipei.
  • Angajatii vor sa dobandeasca noi competente, sa isi dezvolte capabilitatile si sa isi dezvolte cunostintele si cariera. Oferind oportunitati de dezvoltare fiecarui angajat, demonstreaza angajamentul tau in a-i ajuta in dezvoltarea carierei lor. Ei apreciaza acest lucru.
  • Angajatii vor sa fie implicati in deciziile luate in legatura cu munca lor. Implicarea angajatului in luarea deciziilor va ajuta in crearea angajamentului acestuia fata de afacere.
  • Angajatii vor sa faca parte din conducere. Isi doresc sa mearga undeva si sa fie definiti ca importanti. Le place sa faca parte din ceva mai maret comparativ cu ce fac ei de zi cu zi.
Daca acesti 5 factori exista in orice mediu de lucru, productivitatea, motivatia si fericirea vor creste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu